תזונה כטיפול: מה לאכול כשיש כבד שומני?

כשהרופא מסביר שהכבד שלכם שומני, אלה לא חדשות טובות. המשמעות היא שאם לא תטפלו בעצמכם, הכבד עלול להוביל אתכם למחוזות לא נעימים כמו דיאליזה. מה כן טוב בזה? שאין לכם ברירה אלא להתחיל לאכול בריא. הדיאטנית ליטל פינגרץ, עם כל מה שאתם צריכים לדעת וגם עם מתכון טעים

יום העצמאות: איך מצמצמים את נזקי ה"על האש"?

אם אתם טבעוניים התשובה לשאלה הזאת ברורה: לא עושים בשר על האש. אוכלים ירקות. אבל הדיאטנית ליטל פיינגרץ היא ריאלית. הרבה אנשים מתכוונים לאכול בשר על האש ביום העצמאות והמעט שאפשר לעשות זה להציע להם דרכים בריאות יותר לעשות את זה. אז הנה התשובות שלה, כולל מתכון לקבב בתנור

רוצים לשרוף יותר קלוריות? שתו מים

נכון, זה לא הדבר הכי טעים בעולם, אבל ללא ספק, הכי בריא. שתייה מרובה של מים מסייעת כמעט לכל בעיה רפואית, ותהפוך אתכם לאנשים הרבה יותר בריאים. לכבוד יום המים הבינ"ל שחל השבוע, תזכורת לכל מה שהופך את המים לנוזל החיים, וגם מתכון קטן למי שמחפש לגוון קצת

שמן קוקוס: אוקיי, הוא בריא. אבל לא בכל מצב

אם היה פרס נובל לאגוזים הוא בטוח היה זוכה. מה לא עושים מקוקוס? מי קוקוס, חלב, לבבות דקל, חבלים, מחצלות, כלים, אפילו יין. אבל דווקא השמן שלו, הוא הכוכב האמיתי. השמן המופק מהקוקוס נחשב לאחד המזונות הבריאים ביותר. אז למה הדיאטנית ליטל פיינגרץ אומרת דווקא שעדיף להרגיע קצת את אופוריית הקוקוס. לא בריא בכל מצב. בסוף היא כמובן גם נותנת מתכון ליופי של מרק כתום עם שמן קוקוס

סדר בדברים: בשר מעובד מסרטן- אז איך לאכול מאוזן?

ארגון הבריאות העולמי המליץ להתרחק מבשר מעובד כמו מאש. יש מי שעשה צעד נכון לטובת הבריאות שלו ולמען בעלי החיים והסביבה והפך לצמחוני, אבל רוב אוכלי הבשר לא כל כך יודעים איך לעכל את הידיעה הזאת, תרתי משמע. הדיאטנית ליטל פיינגרץ עושה לכם סדר וגם נותנת תפריט לתזונה מאוזנת לילדים ומתכון לפסטרמה ביתית שישאיר את הבשר המעובד בסופר. לגזור ולשמור

Top